THE INNOVATORS VOL.1 | ARAMASA + L’EFFERVESCENCE “THE NEXT LEVEL”
THE INNOVATORS VOL.1 | ARAMASA + L’EFFERVESCENCE “THE NEXT LEVEL”
THE INNOVATORS is a series of exclusive dinner collaborations, which aims to elevate both sake and cuisine in Japan to the “The Next Level” and beyond.
With this aim in mind, JAPAN CRAFT SAKE COMPANY has set a challenge to Japan’s most celebrated chefs & master brewers: to create dynamic sake & food pairings that showcase sake’s compatibility with a diverse range of culinary styles.
These unique fine-dining experiences also challenge guests to re-think their perceptions of sake and see it in a new light: an artisan beverage of the same calibre and quality as the finest wines, with a rightful place in the Michelin-starred dining rooms of the world.
Under the theme “The Next Level”, chef Shinobu Namae and 8th generation brewer, Yusuke Sato, drew on their collective talent, as well as the wisdom of the ancients, in an event dedicated to rediscovering forgotten craftsmanship for the benefit of a new era.
THE INNOVATORS は、日本の食と日本酒をさらに高い次元(The Next Level)へ昇華させるための、特別なコレボレーションディナーシリーズです。
日本を代表するシェフと新進気鋭の蔵元が、1つのテーマを設定し。従来の枠にとらわれない様々な組み合わせで、日本酒とお料理との新たな出会いを創造するというイベントです。
このユニークな試みは、皆様に最高級のワインにも匹敵する品質を誇る「日本酒」というものを、ミシュランの星を獲得するレストランの世界の料理とともに味わっていただき、まったく新たな視点から楽しんでいただくことを目的としています。
テーマは「THE NEXT LEVEL」。生江史伸シェフと新政酒造の8代目の杜氏佐藤祐輔氏は、このイベントで今では忘れられている職人の技を新たな時代のために再発見することを目指し、伝統の知恵と2人の能力を結集し発揮しました。
Photo Credit: Martin Holtkamp
JAPANESE
/ENGLISH